Onyx 2017-07-30T20:32:59+00:00

Ai un proiect la care te putem ajuta?

Contactează-ne

Onyx

Onyxul este o varietate colorata alb negru, a calcedonului care apartine de mineralele din grupa cuartului, la fel ca si agatul, numai ca acesta din urma are mai multe nuante de culori.

In Evul mediu onyxul era folosit ca piatra tamaduitoare a bolilor avand efect pozitiv asupra parului, unghiilor, pielii si bolilor digestive.

Vezi și alte materiale

Marmura

Cele mai obisnuite culori pentru marmura sunt alb, cenusiu, gri, neagru si rosu.        

Marmura

Culorile diverse ale marmurei se datoreaza impuritatilor continute, de exemplu rosu – de la sarurile de fier, maro – de la cele de mangan, sau cenusiu de la grafit

Mai mult

Granit

Contine în principal cuart, feldspat sau minerale de culoare inchisa precum mica (intre 20% si 40%).

Granit

Granitul (italiană granito, „granulat”) este o roca magmatica masiva, cu granulatie grosolana (cristale cu dimensiunea de cativa milimetri), formata la adancimi mari.

Mai mult

Calcar

Calcarul este o roca sedimentara, organogena, de culoare alba, cenusie sau galbena.

Calcar

Termenul de calcar este folosit in vorbirea curenta, pe cand in limbajul tehnic sau stiintific acest termen este utilizat diferentiat.

Mai mult

Travertin

Travertinul este o roca poroasa de calcar, de culoare galbuie pana la bruna.

Travertin

Se foloseste ca piatra de constructie, la placatul fatadelor, peretilor interiori si a pardoselilor sau ca blat de bucatarie sau baie.

Mai mult

Calitate – Eleganță – Stil

Compania noastră a fost creată pentru a servi clienții cu produse de înaltă calitate pe o baza consistenta și în timp util, la prețuri competitive.

CONTACTEAZĂ-NE