Loading...
Despre noi 2020-10-04T10:31:11+00:00

Ai un proiect la care te putem ajuta?

Contactează-ne

Tăierea, fasonarea și finisarea pietrei

Compania noastră a fost creată pentru a servi clienții cu produse de înaltă calitate pe o baza consistentă și în timp util, la prețuri competitive. Pentru ALMIDA Stone, clienții sunt prioritatea nr. 1.

ALMIDA Stone, o firmă cu experiență

Experienta angajatilor noștri a propulsat firma intre primele din tara din acest domeniu. Din echipa noastra formata din oameni tineri si ambitiosi fac parte profesionisti ce activeaza in domeniu de peste zece ani. Credem cu tarie ca experienta calitatii pe care o oferim reprezinta cea mai de pret carte de vizita, astfel ca suntem pregatiti sa gasim solutii si pentru cei mai pretentiosi clienti.

Teama legata de faptul ca piatra se poate deteriora este complet inutila. Desigur, si intretinerea corespunzatoare este importantă, dar, spre deosebire de orice alt material folosit in amenajarile interioare si exterioare, piatra este singura care nu se dezintegreaza, din contra, devine din ce in ce mai frumoasa odata cu trecerea anilor de utilizare.

Prin trecerea timpului, peste piatra se aseaza o pelicula (ca o pata de lumina) pe care noi, cei din domeniu, o numim “patina timpului”. Aceasta patina a timpului ajuta la intretinerea pietrei deoarece nu lasa mizeria sa mai patrunda in ea.

In cazul in care piatra s-a patat, din diferite cauze cu diferite substante (rugina, ulei, cafea etc.), pentru toate acestea exista solutii de curatare.

Tinem sa precizam ca, asemenea unui om care se naste cu semne particulare si la care, odata cu trecerea anilor, apar riduri si pistrui, motive ce fac acea persoana sa fie diferita si speciala, si piatra are asemenea caracteristici in componenta ei, cum ar fi pete, fisuri, scoici, melci, fosile etc. Toate accestea nu fac altceva decat sa adauge pietrei un caracter si o reflectie unice in viata.

Suprafetele placate cu piatra naturala sunt o investitie foarte profitabila raportand pretul la calitate, frumusete si durabilitate. Piatra este un produs natural care, prin simpla ingrijire si intretinere, isi pastreaza frumusetea de-a lungul anilor, si ce este mai frumos decat reflectia frumusetii anilor prin piatra naturala?!

Proiecte recente

Suntem mandri sa va prezentam, ca o garantie a experientei, proiectele de anvergura in care ne-am adus aportul. De la amenajari rezidentiale si pana la lucrari publice, ne-am implicat cu pasiune si profesionalism in fiecare proiect.

VEZI TOATE PROIECTELE

Câțiva dintre partenerii noștri

Solicită o ofertă personalizată acum

PRENUME *
NUME *
EMAIL *
TELEFON

DETALII DESPRE PROIECTUL TĂU